У понеділок 5 липня, в місті Маріуполь очевидці зафіксували на камеру кричущий випадок. У кадрі 4-річний малюк прогулювався по підвіконню в квартирі 9-поверхового будинку.

Як розповіли в пресслужбі місцевої поліції, в цей момент в квартирі з малюком перебували рідна бабуся і 12-річний брат.

"Щодо інциденту складуть адміністративний матеріал, який надалі направлять до суду", - заявили в нацполіції.

На відео можна помітити, як хлопчик стоїть на металевому підвіконні, тримаючись однією рукою за віконну раму, а потім крокує в кімнату і закриває вікно.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Києві чоловік випав з вікна і розбився на смерть, кадри з місця НП. У Києві на одній з вулиць сталася НП, там з вікна багатоповерхівки випав чоловік. На жаль медики виявилися безсилими.

Нагадаємо, що рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку: "За півдня - чотири потопельники". Рятувальники ДСНС України закликають громадян бути обережнішими під час відпочинку на воді, адже лише за півдня зафіксовано чотири потопельники.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Запоріжжі, врятували українку від самогубства.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові з 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з паверліфтингу: "Закрилася в кімнаті"