Перша леді України Олена Зеленська розмістила пост про важливі для неї литовські події – виставка відомого українського художника-авангардиста Олександра Богомазова та підписання Меморандуму про запуск третього україномовного аудіогіду в Литві.

"Перша подія – виставка відомого українського художника-авангардиста "Олександр Богомазов: творча лабораторія" в Національному художньому музеї Литви. Олександр Богомазов – художник початку ХХ століття, теоретик мистецтва та педагог, один з фундаторів національного кубофутуризму. Під час візиту першої леді Литви Діани Наусєдєнє до України в березні цього року ми разом відвідали Національний художній музей у Києві, де представлені роботи Олександра Богомазова. А вже сьогодні під нашим спільним з пані Діаною патронатом та за підтримки Міністерства культури Литовської Республіки й Міністерства культури та інформаційної політики України виставка українського художника-авангардиста працює у Литві. Друга подія – підписання меморандуму щодо запуску третього україномовного аудіогіда в Литві. Скоро до нашого проєкту приєднається Національний музей "Палац Великих князів Литовських" у Вільнюсі. Українською мовою вже говорять екскурсійні автобусні маршрути Вільнюсом та Тракайським замком. Обидві події мають ще більше зміцнити й поглибити культурні зв’язки двох країн. Вітаю Литовську Республіку з 30-річчям Дня державності, яке країна святкує 6 липня", - пише Олена Зеленська.

Нагадаємо, що Олена Зеленська відправила чоловіків у декрет і придумала для них ще дещо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська відкрила неймовірні здібності українок: "Дівчата-сила"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Олена Зеленська зібрала за одним столом 150 бізнесменів.