Собака, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Собака, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Українці вимагають посилити покарання за знущання над тваринами

Українці просять посилити покарання за знущання над тваринами. Відповідну петицію опублікували на порталі президента України. Українці опублікували петицію в якій запропонували посилити відповідальність за знущання над домашніми та безпритульними тваринами.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Альбіна Джанабаєва спробувала "відмити" Валерія Меладзе після скандалу з Олею Поляковою

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Альбіна опублікувала уривок з інтерв'ю Валерія Меладзе у Ксенії Собчак. У ролику він розповідає про цінності щасливого сімейного життя, але як відомо, в цьому ж інтерв'ю він образив відому українську співачку Олю Полякову, назвавши її фріком.

Михайло Хома, фото: Instagram
Михайло Хома, фото: Instagram

Дзідзьо після розлучення зі Slavia зізнався в почуттях жінці

Михайло Хома опублікований пост, на якому він стоїть поруч з відомою артисткою Адою Роговцевою. Під фотографією з'явився підпис вірша, в якому є справжні зізнання любові. У вірші є такі слова.

Місце аварії, скріншот: YouTube
Місце аварії, скріншот: YouTube

Вертоліт з українцями впав в озеро в Польщі, є постраждалі

Трагедія трапилася в Польщі 6 липня о 9.26, передає телеграм-портал Новини.LIVE. У вертольота сталися проблеми з мотором після зльоту. Згодом він почав втрачати висоту і впав в озеро Талти і потонув. У воді опинилося троє людей. Їм вдалося врятуватися через туристичний катер, який підібрав постраждалих.

Ринок землі, фото YouTube
Ринок землі, фото YouTube

Українцям пояснили 5 способів купити і продати землю: все про ціни і документи в таблиці

З липня українці отримали право розпоряджатися власною землею. У зв'язку з цим на сторінці Міністерства юстиції України в соцмережі Facebook опублікували список правил, які допоможуть підготуватися до продажу землі. Опубліковано покрокову інструкцію від Міністерства юстиції з підготовки до продажу земельного паю для землевласників.