Відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан дав вперше за тривалий час відверте інтерв'ю, в якому розповіла моменти з особистого життя.

Про все сокровенне питала у нього інтерв'юер і журналіст Мароія Єфросiніна, після чого опублікувала практично двогодинний ролик у себе на YouTube канал.

Як відомо, чоловік, який виховував Андре Тана, насправді не його батько, а вітчим. Мама тривалий час не розповідала це синові, і коли вся правда розкрилася, то його це дуже зачепило. Розмова про це він просто підслухав, випадково.

Єфросиніна і Андре Тан, фото: скріншот з відео
Єфросиніна і Андре Тан, фото: скріншот з відео

Вона говорила про те, що дуже любила біологічного батька модельєра Ігоря, і дуже завжди хотіла, щоб вони ніхто не зустрілися, адже, вони як дві краплі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більш того, коли він захотів знайти справжнього тата, він вже місяць як був мертвий. Жорстока Іронія долі, з якою нічого не поробиш.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Так, це правда, і моя бабуся розповідала, що мій батько Ігор кілька разів приїжджав до мами, постояв під дверима, хотів зателефонувати, і їхав, тому що розумів, що у мами вже нова сім'я" - розповів чоловік.

У 17 років чоловік пережив найстрашніший період в житті чоловіка. Для того, щоб не повертатися назад в селище, чоловік збрехав, що знайшов роботу в Харкові.

"Мені нічого було їсти, мені ніде було жити, і якби в цей період я не зайнявся йогою, я б не знаю, що зі мною було. Зазвичай люди в цей період сідають на склянку, або щось в цьому роді, але я вибрав йогу".

Півтора року він їв смажену картоплю і помідорами, яку передавала з селища мама. Кілька разів він спав на вокзалі, збігав з квартири, так як не міг заплатити за кімнату.

"Якби не було цих духовних проблисків, то думаю мене б не було в живих" - підсумував цю тему Андре Тан.

Нагадаємо, колишня дружина Андре Тана розповіла про розподіл майна після розлучення.

Знай.uа писав, Андре Тан розлучився з дружиною після 12 років стосунків: модельєр назвав причину.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.