Український футболіст і центральний півзахисник 27-річний Дмитро Іванисеня підписав контракт з Російський клубом "Крила Рад" на 3 роки.

Останні два сезони футболіст провів у Луганському клубі "Зоря" і за цей час відіграв 68 поєдинків, в яких забив вісім голів і віддав три асисти, в результаті своїх успішних ігор двічі ставав бронзовим призером чемпіонату. "Зорю" він покинув у червні 2021 року і, таким чином, в "Крила Рад" перейшов у статусі вільного гравця.

"Щиро радий приєднатися до команди!!! З честю і гідністю буду захищати кольори такого клубу як "Крила Рад", — заявив Дмитро на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Дмитро Еванісеня, фото kc-camapa

"Дмитро Іванисеня – досвідчений футболіст, який стрімко прогресує. За останні кілька сезонів він це неодноразово довів. Іванисеня має досвід виступу в єврокубках, що важливо. Дмитро може зіграти на декількох позиціях – не тільки в центрі півзахисту або опорній зоні, але і в центрі оборони. Раді, що нам вдалося отримати такого гравця і підписати з ним тривалу угоду, – зазначив директор клубу "Крила Рад" Сергій Корніленко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Еванісеня та Сергій Корніленко, фото з kc-camapa

"Скільки Іванісене пообіцяли за такі підлизані слова?", "Те що ти там вже тебе безчестить, про яку честь ти говориш?", - обурюються в коментарях.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що "Друга релігія": напередодні фіналу "Євро-2020" Зеленський запропонував провести наступний чемпіонат в Україні

Як повідомляв Знай.uа, Англія-Данія у півфіналі Євро-2020: Петер Шмейхель зробив несподіваний прогноз матчу.

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан знайшла в роздягальні Олександра Зінченка дивні речі: "Хотів бути Джокером"