Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 30-річна виконавиця поділилася відвертою публікацією, на якій позує з гімнастичним кільцем практично без одягу. У підписі до фото вона написала емоційний текст про сучасні ярлики, якими обвішує суспільство людей через їх зовнішній вигляд.

"Коли речі, якими володієш ти, починають їсти тебе — я чую галас!Лише одиниці захоплюються тим, що ми в кроці від освоєння іншої планети, а мільйони — відомим ім‘ям на своїх трусах. Багато брендів та компаній, самі цього не усвідомлюючи, прийшли до того, що вирощують в людях дуже споживче зерно. Мені сумно дивитись на те, як сьогодення створило ситуацію із ярликами, коли люди засуджують все, де нема позначки надкушеного яблука або цінника у пару сотень доларів. Я вважаю, що нам варто простіше відноситись до цінностей споживання або зовсім відкинути все непотрібне, що приносить короткочасне задоволення та псевдоспроможність в очах оточення.І я не кажу, що треба відмовлятися від речей, одягу та положення в суспільстві, але в щоденній погоні за бірками та фейковим статусом в соціумі, ми забуваємо про найважливіше... ❤️ ",- заявила Олена.

Нагадаємо, Alyona Alyona в своє 30-річчя видала плани на наступний рік: "Схуднути на 29 кіло".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розповіла, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком.

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася.