Популярна вже не перший десяток років українська співачка, 45-річна зірка сцени, частя гостя різних розважальних шоу в якості судді та експерта Наталія Могилевська продовжує радувати шанувальників появами в соціальних мережах.

Так, цього разу Могилевська показала, як проходять зйомки шоу "Співають всі", де співачка сиділа поруч з Валерієм Меладзе й співала легендарну пісню.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Наталії Могилевської в мережі Instagram.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Виявляється, що Валерій Меладзе, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю заявою про "Суперблондинку" Олю Полякову, прийняв рішення "засвітитися" в українському співочому шоу. В історії можна помітити, що Наталія Могилевська зробила свого роду опитування, в якому дала можливість шанувальникам вгадати, яку ж вони співають пісню.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Український телеглядач точно знає, що це за композиція. Її люблять співати на всіляких святкових заходах, а також фанати Національної збірної України з футболу. Звичайно - це легендарна "Червона рута".

Валерій Меладзе і Міла Кузнєцова, фото з Instagram
Валерій Меладзе і Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що буквально днями модель плюс-сайз Міла Кузнєцова, володарка рекордного для України натуральних грудей 15-го розміру, розмістила в Instagram фотографію, на якій позує з відвертим декольте, а поруч з нею популярний російський співак Валерій Меладзе.

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська з Вікторією Смеюхою з "НеАнгели" зробили, як Melovin: довелося витирати помаду.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "Санта-Барбарою" по-українськи: "Супер новина".

Знай.uа писав, зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова шукає судженого на Івана Купала, вже і віночок сплела.