Відомий український хореограф, відома як учасниця телешоу «Танці із зірками» Ілона Гвоздьова, до Дня родини, який відзначають сьогодні, 8 липня, поділилася у соцмережі чудовими родинними кадрами.

На своїй сторінці в Instagram танцюристка опублікувала фото із чоловіком, старшою донечкою Валерією та сином Домініком.

Ілона Гвоздьова привітала фоловерів зі святом і зворушила теплими словами:

«С днём семьи! Берегите себя, его, их и живите так, чтоб ваши детки вами гордились, внуки обожали, родители уважали...»

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова познайомилася із майбутнім чоловіком ще у юності, коли Івану Хомячуку ще не було 18-ти. У той час Ілоні вже виповнилося 21 рік.

До речі, їхнє знайомство сталося саме 8 березня. Згодом закохані побралися і у них народилася донечка Валерія. У 2020-му, коли Ілона брала участь у популярному танцювальному телепроекті, вона зізналася, що вагітна вдруге. Саме це й стало причиною вильоту її із проекту – глядачі критикували її через перебування на проєкті під час третього триместру вагітності.

Невдовзі після цього, пара зізналася, що у них народився син.

Подружжя разом уже 12 років разом і має традиції, які роблять їхній шлюб міцнішим. Їх ранок завжди починається із поцілунків та обіймів. Ілона каже, що так вона почувається тепліше і захищеніше протягом дня. Усі їхні прогулянки і поїздки автомобілем завжди супроводжуються принципом "рука в руці". А кожен сніданок, обід чи вечеря не обходиться без поцілунків. Навіть якщо подружжя в сварці.

Нагадаємо, Зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розкрила секрет своєї стрункої фігури: "Випила коктейльчик - позаймалася"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Слава Камінська "розтрусила" легенду "Танців з зірками" Ілону Гвоздьову під скандальний хіт

Також «Знай.uа " писав, Зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова в купальнику нарвалася на гнів фанатів: "Де ц*цьки?"