Відома українська телеведуча, зірка телевізійного проекту "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її чоловік, теж знаменитий телеведучий Юрій Горбунов, теж любить викладати різні фотографії і відео у себе на акаунті з мільйоном передплатників.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

І якщо зовсім недавно Катерина вітала українців зі святом Івана Купала, опинившись з вагітним животиком, в одних трусиках і сорочці, у водоймі, то зараз Осадча знову відправляється на зйомки після відпочинку.

"Зі святом Івана Купала! А нашого Івасика з іменинами. Як каже Іван - свято Івана купалося, а купатися Івасик любить❤️", - писала раніше телеведуча.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Вона з'явилася, сидячи на задньому сидінні автомобіля, в сукні в горошок, з красивою прикрасою на тілі і невеликим розрізом, що демонструє наявність грудей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Відпочили і знову на зйомку", - написала Катерина Осадча з посмішкою на обличчі.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories
Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Юрій Горбунов обійняв їх з Катею Осадчою маленького ангела: майже день народження

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Горбунов перетворився на Карлсона на даху їх з Катею Осадчою будинку: "Літній Санта"

Також Знай.ua писав, Юрій Горбунов зацілував вагітну Катю Осадчу: "З приводу і без"