В Одесі, в одному з магазинів відомої великої мережі "Сільпо" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

У четверг, 8 липня, очевидці розрізали куплений батон і помітили в м'якоті мучного виробу мертвого черв'яка.

Фото з Telegram-каналу

Фото з Telegram-каналу

"P.S. Щоб деякі коментатори не забризкали жовчю свої екрани: 1. "батон нарізний" - він так названий через надрізів зверху, але він не нарізаний шматочками. 2. даний батон - власна випічка", -пише Telegram-канал "Чорний список".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "За малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганув".