У Книгу рекордів Гіннесса потрапив шеф-кухар Хестон Блюменталь з Великобританії, він є автором найбільшого морозива в світі. Висота унікального ласощі склала 4 метри, а вага — майже тонну.
Кулінару довелося працювати протягом місяця, щоб заморозити таку величезну масу. Вершину рекордного морозива планувалося прикрасити класичною англійською начинкою – полуничним джемом, але сталося непередбачене – морозиво підтануло і декор сповз вниз.
Під час встановлення рекорду погода не радувала учасників. Як часто буває у Великобританії, йшов дощ, але, незважаючи ні на що, тисячі людей зібралися в Глостер-парку, щоб підтримати учасників і поспостерігати за процесом виготовлення найбільшого ванільного морозива в світі.

найбільше морозиво в світі, фото з Facebook

найбільше морозиво в світі, фото з Facebook

найбільше морозиво в світі, фото з Facebook

До речі, цього літа в Одесі був встановлений національний рекорд України з одночасного поїдання морозива. Захід відбувся на Дерибасівській, одночасно насолоджувалися морозивом понад 1000 осіб.

Раніше ми писали про те, що харків'янин потрапив до Книги рекордів Гіннеса в 97 років - "Досі виходить на корт"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що у У Франківську виявили унікальну ікону-рекордсменку-важить більше тонни.

Як повідомляв Знай.uа, 76 хот-догів за 10 хвилин: чоловік встановив світовий рекорд.

Також портал Знай.uа писав, що садівник виростив соняшник-мутант висотою в 5 поверхів