Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, де у неї більше 300 тисяч підписників. Цього разу українська знаменитість розмістила своє фото, як завжди з бездоганним макіяжем і в красивому вбранні.

"Вперше оцінила переваги ч/б фоток: вааааще не видно, що на сукні - кетчуп 🙈 🙈 🙈 Photo by Рука 👌", - заявила телеведуча.

Користувачі в соцмережі зазначили її шикарний зовнішній вигляд і обсипали компліментами.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Вах, красуня", "Богиня 😍", "Фотка клас) Журнал Vogue вже виїхав за вами!"- пишуть в коментарях.

скріншот з коментарів Instagram

скріншот з коментарів Instagram

скріншот з коментарів Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь у червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без "капітана".

Нагадаємо, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі...". Телеведуча радить спочатку зателефонувати в супермаркет і дізнатися, чи є взагалі у Вас "бонуси"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала дикі розваги в ліжку- "Пішла в припадок"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь заговорила про подарунки від іноземців: "Шліть їх в…"