У фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" з харківським бізнесменом Михайлом Заливако перемогу здобула Анна Богдан (Сторожук). А зараз дівчина продовжує розвивати свій блог в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч шанувальників.

Так, переможниця шоу вирішила почати серію постів про шлях до красивого тіла, де буде розповідати секрети схуднення, зокрема за допомогою харчування. Перший пост вже з'явився в її профілі в соцмережі Instagram.

Анна Богдан розписала продукти, які в першу чергу впливають на нашу фігуру, в список потрапили: солодке, алкоголь, смажене, борошняне, консервовані продукти, солодкі газовані напої, солона і гостра їжа.

Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram
Анна Богдан та Михайло Заливако, фото з Instagram

Також розповіла, чим можна замінити солодке, особливо тим, хто не може від нього відмовитися.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Особисто моя думка, що не можливо відмовитися від усіх спокус їжі, але можна навчитися вживати їх меншу кількість і не зловживати. Потрібно розставити свої пріоритети, від чого можете відмовитися - відмовтеся, а від чого важко, то як мінімум зменшіть їх споживання. А тепер пару порад, ніж замінити деякі продукти. Всі ми любимо солоденьке, і від нього дуже складно відмовитися. Ну, принаймні мені😅 але не все солодке під забороною, можна їсти чорний шоколад (але не кілограмами), спеціальні фітнес батончики, зефір (але я його не люблю). У літній період замініть чаювання з печеньками на перекус з фруктів. У зимовий період, можна їсти сухофрукти і мед.
ДО РЕЧІ, медом можна замінити цукор", - написала дівчина в пості.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Що стосується основних страв, то їсти можна все, якщо правильно приготувати. При цьому потрібно більше їсти салатів з овочів і пити багато простої води. Тому що водний балан - запорука вашого успіху.

"І моя маленька порада. Якщо між перкусами і повним прийомом їжі є невеликий голод, то не потрібно брати цукерку або печеньку, випийте стаканчик води. Це може бути просто спрага, її часто плутають з голодом, і через це поправляються. Ну як? Було корисно?😅", - написано в пості.

Нагадаємо, раніше Юля "Зайка" в коротких шортах показала, яку красу втратив "Холостяк" Заливако

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям

Також «Знай.иа " писав, що Анна Богдан і Юля Зайка: як живуть улюблениці Холостяка Заливако після проекту