Дівчина живе з алергією практично на все. Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube - каналі "TUT.BY".

Дівчина на ім'я Оля дала інтерв'ю в якому розповіла, як вона живе з алергією. Справа в тому, що у неї алергічна реакція практично на все.

Шкіра дівчини реагує на безліч різних речовин, якими звичайні люди звикли користуватися в повсякденному житті. У цей список входить мило, дезодоранти, чистячі засоби, пральний порошок, фрукти, овочі, косметика, масла, креми і багато іншого.

При контакті з цими речовинами або продуктами шкіра Олі відразу ж покривається великими пухирями, які завдають дівчині сильний біль.

Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY
Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY
Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому дівчина не може провести лікування оскільки не знає, на що у неї алергія і використовуючи нові засоби або пробуючи нову їжу вона ніколи не знає, як поведе себе її організм.

"Всю побутову хімію, косметику теж, яка на обличчя або для тіла — це все лотерея. Тому, що кожен новий засіб тобі доводиться перевіряти на собі. Стояти і вичитувати це марно оскільки я конкретно не знаю, на що у мене алергія точно" - розповіла Оля.

Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY
Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY
Оля, кадр з відео: YouTube TUT.BY

Також Оля розповіла, що не всі оточуючі адекватно реагують, якщо у неї трапляються висипання в громадських місцях, адже багато хто не розуміє, що дівчина не хворіє на заразну хворобу або чимось подібним.

Дівчина каже, що алергія зробила її життя складним, але не дивлячись ні на що вона намагається пристосуватися і впоратися зі своїми комплексами.

"Людина така істота, яка пристосовується до всього. З цим жити дуже складно, але можливо" - додала Оля.

Нагадаємо, що педіатр Євген Комаровський розповів, як уберегтися від комах влітку: в сезон кліщів стане в нагоді

Як повідомляв портал "Знай.uа", джміль, бджоли та оси: українцям нагадали головні правила першої допомоги при укусі комах

Також, "Знай.uа" писав, що контузія змусила українського воїна відкрити в собі новий талант - заткне за пояс весь "МастерШеф"