Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Нещодавно знаменитість відправлялася в Стамбул, Туреччина, заради збільшення сідниць, вставивши імпланти побільше в одній з клінік пластичної хірургії.

Так, інтернет-знаменитість влаштувала відверту фотосесію в міні-бікіні червоного кольору, вибравши особливо пікантний ракурс знизу. Альона грайливо показувала язик, а також "оновлену" п'яту точку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Фолловери почали оцінювати форми дівчини: "І було хріново, а зараз взагалі жесть!🙊 ", "По-любому стрьомно виглядає🤢 🤢", " тепер для дупи доведеться купувати окрему квартиру....)))) 😂 ", "Хороший ракурс😍 😍 😍", "ну дуже прекрасна❤️❤️🔥 😍".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн