Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. А зараз на сторінці "Зіркового шляху" з'явилася інформація, що дівчина зі своїм чоловіком вирушила на курорт.

Володимир Дантес з Надею Дорофєєвою, фото з Instagram
Володимир Дантес з Надею Дорофєєвою, фото з Instagram

"Якось у нашому інтерв'ю @nadyadorofeeva розповіла - мріє відсвяткувати 6 річницю весілля у подорожі. Бажання здійснилося-вони з @vladimirdantes вирушили у відпустку. Гортайте галерею, щоб побачити деталі ✈️", - йдеться в публікації.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

"Друзі, на сонці є ось такий ось нюанс. Просто... у мене Веснянка, як ніби перебило мені ніс. Ох вже це сонце, можна трохи простіше, добре?", - каже Володимир Дантес в одному з відео, на яких відобразив свій ніс і веснянки на ньому.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Перед цим він зняв Дорофєєву на швидкісному човні, що рухається в невідомому напрямку. Відомо, що Надія одружена з українським виконавцем з 8 липня 2015 року, тому шоста річниця пройшла ще в четвер.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Нагадаємо, Володимир Дантес влаштував мужицький дощ прямо на сцені Atlas Weekend: "Алілуя"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес розповів, як Надя Дорофєєва розважається в душі: "Притискає до себе і ротом…"

Знай.ua писав, Володимир Дантес і Надя Дорофєєва святкують "чавунне" весілля: співак зворушив архівами