Зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч осіб.

Якось знаменитість ділилася кращими речами, які допомагали їй при дорослішанні дитини до трьох років, і розповідала про підготовку до ювілейного сезону "Танців з зірками", паралельно ставши частиною привітання до Дня сім'ї. А зараз в Stories вона поділилася дивовижною історією, що сталася з нею під час походу за закордонним паспортом для дитини.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Олена зізналася, що пішла забирати документ в паспортний стіл, але його співробітники вирішили зробити сюрприз і подарували букет троянд.

"Загалом, трапилася зі мною дуже історія, тому що я робила закордонний паспорт дитині і ось власне прийшла його забирати, а працівники вирішили зробити ось такий сюрприз. І це настільки неймовірно, і настільки приємно... Господи, які у нас прекрасні люди. Спасибі вам велике за все", - каже вона в двох Stories.

Олена Шоптенко, скріншот: Instagram Stories
Олена Шоптенко, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Прийшла в паспортний стіл за закордоном дитини, а вийшла з квітами😂 дуже приємно, спасибі вам❤️❤️❤️", - додала танцівниця у письмовій формі.

Олена Шоптенко, скріншот: Instagram Stories
Олена Шоптенко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко розділила ніжність з синочком в День сім'ї: чоловіка не показала

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова шукає судженого на Івана Купала, вже й віночок сплела

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко виділила топ-5 речей при дорослішанні малюка: "Не обіцяю"