В окупованому Криму, в місті Саки, після сильної зливи затопило всі вулиці і уряд евакуює жителів знищених будинків.

Нелегітимний голова міської адміністрації Олександр Овдієнко на своїй сторінці Facebook повідомляє, що на одній вулиці залило чотири житлові будинки, евакуйовані дві самотні людини похилого віку які проживають на місцевості.

"Деяких низинних місцях вода досягає грудей, особливо в районі вулиці Колгоспна. Але жертв і руйнувань поки немає. В даний час працює спеціальна комісія НС. У місті через повінь сталося аварійне відключення електромереж", - заявив Олександр.

Потоп в Криму, в місті Саки

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Раніше ми писали про те, що негода перетворила вулиці українських міст на річки, машини не справляються: "Діставайте човни". Рівне знову опинилося в руках негоди.

Нагадаємо, що на Харківщині ставок забарвився в яскраво-червоний колір через відходи, городяни б'ють на сполох: "Там росте 500-річний дуб". Харків'яни б'ють на сполох через Комарівський молокозавод, який скидає відходи у ставок.

Як повідомляв Знай.uа, у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза". Шторм приніс в Нью-Йорк сильні повені, і в результаті дощів затопило навіть місцевий метрополітен.

Також портал Знай.uа писав, що Львів постраждав від потужної стихії, зривало дахи і валило надгробки - "Каналізації більше 100 років"