В результаті сильних злив і потопу в окупованій Ялті в морі повно сміття з нелегальних звалищ, пляжі знищені, а готелі зазнали збитків.

Ексголова державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов заявив, що росіяни замовчують факт екологічної катастрофи в Криму.

"Так виглядає зараз бухта в Ялті. Це справжня екологічна катастрофа, яку замовчують окупанти. За сім років незаконної анексії на нелегальних звалищах Криму скупчилося будівельне сміття та побутові відходи. Днями через потужні зливи звалища просто змило в море", - написав він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляють в Telegram-каналі "Народний Ревізор", пляжі міста повністю знищені.

"Загалом, початок курортного сезону пішов не за планом: багато готелів зазнали величезних збитків, підприємці в см'ятінні, влада намагається налагодити роботу інфраструктури", - йдеться в публікації.

Варто зазначити, що днями в Ялті і Керчі пройшли зливи, почалася повінь. У Ялті випали тримісячні норми опадів (135 мм). Такого не було з 1922 року. В окремих частинах міста не було світла і водопостачання.

Нагадаємо, росіянка радісно повідомила про повінь в окупованому Криму: "Це краще, ніж с*кс!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у затопленій Ялті на "свободу" втекли десятки крокодилів: "Плюс одна фобія".

Також портал Знай.uа писав, що кримське сміття через потоп несе в Чорне море: екологічна катастрофа в регіоні.