Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік, з якими виконавиця продовжує ділитися різними кадрами з минулого дводенного виступу на найбільшому фестивалі в Україні під назвою Atlas Weekend, з п'ятого по шосте липня. Жінка влаштувала масштабне шоу з безліччю танцюристів, різних спецефектів і навіть тварини.

Тіна Кароль і Павло Орлов, фото: golos.ua
Тіна Кароль і Павло Орлов, фото: golos.ua

Деякі навіть порахували, що це було занадто. Однак заплановане на сцені виявилося грандіозним. І зараз Тіна Кароль виклала чергову порцію знімків зі сцени, і поцікавилася, що українцям найбільше запам'яталося і сподобалося.

"Момент не втрачай! А що тобі сподобалося і запам'яталося найбільше?, - пише співачка в публікації.

Тіна Кароль, кадр з відео: Instagram
Тіна Кароль, кадр з відео: Instagram

Тіна Кароль змінила безліч нарядів, від звичайних костюмів до облягаючих і досить сексуальних. На одному з кадрів жінка закидає свою ніжку максимально високо на чоловіка, при цьому виконуючи свою пісню , на іншому-тримає змію у себе на шиї і знаходиться на мотоциклі, поки його власник стоїть перед нею.
"Масштаби та рівень професіоналізму, грандіозність шоу - подяка за свято музики❤️", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пристрасно поцілувала найдорожчого в житті чоловіка, і це не Дан Балан: "Привіт"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль обняла Юлію Саніну з Hardkiss на Atlas Weekend: майже поцілувалися, як Мадонна з Брітні Спірс

Знай.ua писав, Потап і Тіна Кароль посварилися слідом за Олею Поляковою і Валерієм Меладзе: "Амнезія?"