Пігментна пляма являє собою ділянку надмірного скупчення меланіну - особливого пігменту, що знаходиться в різних шарах епідермісу. Вони можуть бути від світло-жовтого до коричневого кольору і, в більшості випадків, не доставляють своєму власникові безлічі клопоту і переживань.

Пігментні плями можуть з'являтися як у молодих дівчат, так і у жінок за 50. Як правило, їх поява більш ймовірно у віці старше 35-40 років. Існує чимало засобів для боротьби з пігментними плямами. У цій статті розповімо, як боротися з пігментацією в зоні пахв і внутрішній частині стегна. Рецептом від пігментації поділилися на youtube-каналі "Маруся 888".

Як позбавиться від пігментації під пахвами?

Як позбавиться від пігментації, скріншот з відео
Як позбавиться від пігментації, скріншот з відео

Вам знадобиться кисломолочний продукт, це може бути нежирна сметана, рідкий йогурт або кефір. Також знадобиться лимонний сік. На 25 мілілітрів кисломолочного продукту потрібно додати всього дві чайні ложки соку лимона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього беремо ватний диск змочуємо рідиною і добре обробляємо зону пахв. Ми залишаємо засіб на 10-15 хвилин і змиваємо водою кімнатної температури. Після пахви потрібно витерти насухо і змастити кокосовою олією.

Як позбавиться від пігментації на внутрішній частині стегна?

Як позбавиться від пігментації, скріншот з відео
Як позбавиться від пігментації, скріншот з відео

Що стосується внутрішньої частини стегна, то тут добре підійде тільки кокосове олія. Процедуру слід проводити на ніч. Суху чисту шкіру рясно змастити коксовою олією, дати йому вбратися і лягати спати. Подібну процедуру потрібно повторювати не менше місяця для помітного результату.

Нагадаємо, що педіатр Євген Комаровський розповів, як уберегтися від комах влітку: в сезон кліщів стане в нагоді

Як повідомляв портал "Знай.ua" , джміль, бджоли та оси: українцям нагадали головні правила першої допомоги при укусі комах

Також, "Знай.ua" исав, що контузія змусила українського воїна відкрити в собі новий талант-заткне за пояс весь " МастерШеф"