10-річна Аїша була звичайною дитиною, поки одного разу в школі її не вдарило струмом, що спричинило за собою клінічну смерть довжиною в 24 хвилини. Тепер мама дівчинки Марина вже три роки бореться за свою дньку і збирає величезну суму на реабілітацію.

Свою історію жінка розповіла проекту "Бути мамою" на Ютуб-каналі "TUT.BY".

Ще три роки тому Аїша була звичайною життєрадісною дівчинкою. Але все змінилося в один фатальний день, коли в шкільній їдальні її сильно вдарило струмом.

Медики констатували клінічну смерть, в якій Аїша провела довгих 24 хвилини. Але медикам вдалося зробити диво і повернути її.

Як розповіла Марина, у її дочки було три зупинки серця - в їдальні, в швидкій і в реанімації. На жаль, через настільки тривалої гіпоксії мозок Аїші був пошкоджений - вона позбулася багатьох навичок, вона не може спілкуватися з людьми і нормально рухатися. Дівчинка пережила 3 ступеня коми, спочатку з 3 потрапила в 2-гу, а потім в 1.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Марина, мама дівчинки, зізнається, що того дня померла разом зі своєю дитиною: "Моє серце там (у їдальні,- ред.) залишилося".

Після цього жінку почали звинувачувати, що вона народила хвору дитину. Тому що Аїша народилася 7-місячною. Але коли було доведено, що дівчинка була абсолютно здоровою, почали говорити, що це Марина з нею щось зробила.

"Почали звинувачувати в тому, що я щось з нею зробила, її десь вдома струмом шандарахнуло, а я її потім швидко в школу привела", - розповідає Марина.

Поліція не захотіла приймати у матері заяву, нібито це нещасний випадок, хоч і було доказано, що Аїша була здорова до того фатального дня.

Зараз Марина продовжує займатися реабілітацією дочки самостійно. І навіть знайшла клініку в Іспанії, яка займається реабілітацією подібних випадків, але місяць лікування в ній коштує 17 545 Євро.

Нагадаємо, раніше Моторошна алергія на мило перетворила життя молодої дівчини в пекло: помилася - і в лікарню

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дівчина зробила операцію зі зменшення сьомого розміру грудей: "підписували Катя сиськи"

Також «Знай.иа " писав, що Чоловік Карини викинув їх дочку з 10-го поверху, а після стрибнув сам: "бачив, як вона летіла"