Максим Михайлюк розписався в РАГСі з моделлю Дариною Хлистун. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці моделі.

10 червня Дар'я Хлистун опублікувала фотографію зі своїм чоловіком і дочкою Аріаною. Дівчина зізналася, що їхала реєструвати дитину, а сам Михайлюк підлаштував все так, що пара в цей момент розписалася.

їхала я значить реєструвати дитину, за підсумком вийшла заміж 😅 💍 мисим вирішив сюрпризом зробити все 🥰 а я без найменших здогадок взагалі 🙈 хоча були моменти, де можна було здогадатися .Ось що значить втратила пильність 😂 але зате сюрприз вдався ❤️
, - розповіла вона.

Відзначимо, що у фіналі передостаннього сезону шоу Максим Михайлюк вибирав між 23-річною гімнасткою з Кривого Рогу Дашею Ульяновою і 25-річною поетесою з Рівного даною.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В кінці, незважаючи на сварку на останньому побаченні, Макс Михайлюк віддав перевагу Даші, проте згодом вони розлучилися. Після цього він почала зустрічатися з моделлю Дариною Хлистун. 27 квітня, в українського холостяка Макса Михайлюка народився первісток-дочка Аріана.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.