Банкноти гривні, скріншот з відео
Банкноти гривні, скріншот з відео

Українцям почали масово підсовувати фальшиві гроші

Довірливі українці можуть стати жертвами шахраїв, які виготовляють і реалізують фальші гривневі купюри. Така "діяльність" стала новим трендом серед нечистих на руку громадян. Як виявилося, купити підроблені купюри будь-якої валюти або номіналу нескладно. Це можна зробити, буквально сидячи на дивані у себе вдома.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся Нікітюк опинилася в РАГСі

Леся Нікітюк побувала на весільній церемонії. Кадри звідти з'явилися на її офіційній сторінці в Instagram. Зокрема в Stories вона опублікувала відео з урочистої весільної церемонії розпису її подруги Діани.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Захоплення в Полтавській облраді, скріншот: YouTube
Захоплення в Полтавській облраді, скріншот: YouTube

Українські депутати під час бійки здивували навіть профі файтерів

З міста Полтава прийшли доволі "спекотні" новини. Тут на одному із засідань обласної державної адміністрації почалася бійка, депутати і чиновники в пориві емоцій схлеснулися заради вирішення "гострого питання". Інцидент, в якому один з депутатів почав душити свого колегу потрапив на камери. Справа дійшла до того, що цей випадок розбирали журналісти разом з самим президентом української федерації карате Іваном Дутчаком.

Євробляхи, фото: Unian
Євробляхи, фото: Unian

Час "євроблях" добіг кінця, водії масово знімають своїх ластівок з обліку

Для всіх власників авто з реєстрацією в Європейському союзі з'явилися важливі новини. Так, починаючи з 15 червня в Україні впроваджено період пільгового "розмитнення" автомобілів на іноземній реєстрації, він триватиме всього 180 днів. Станом на початок липня, дана послуга переживає свій пік, без проблем не обійшлося: в польських і литовських реєстраційних центрах сформувалися величезні черги.

донорство крові, фото: ООС
донорство крові, фото: ООС

Рятують життя не тільки на передовій: гвардійці пожертвували найціннішим для донеччан

Гвардійці пожертвували донорську кров для для потреб жителів Донецького регіону. Щодня чиєсь життя залежить від наявності запасів необхідної крові або її препаратів. Як розповіли медпрацівники Волноваської станції переливання крові з початком карантину потреба в донорській крові тільки збільшилася, а ось донорів стало менше.