Епатажний український співак Костя Бочаров, більш відомий як Melovin, обожнює створювати навколо себе інтриги.

Виконавець не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч осіб. І зараз хлопець дав інтерв'ю Катерина Осадчій в ході телепередачі"Світське життя". Костянтин відповів на питання про панічні атаки і зміни образів.

Melovin з топ-моделлю, фото з Instagram
Melovin з топ-моделлю, фото з Instagram

- За останні, буквально, півроку з тобою сталися величезні трансформації. Зараз про тебе говорять, що ти такий Мерлін Менсон, якого ми заслужили.

"Катя, я не знаю, як ти там дивилася за Мерліном Менсоном, але мені таким зараз дуже комфортно. Мені хочеться, не подобається - не дивіться", - заявляє Бочаров.

— Що насправді ця зміна викликала?

"Це панічні атаки. Я спілкувався з психотерапевтом, працював з ним. Зараз я закінчую курс антидепресантів. І це норма", - зізнався Виконавець.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Melovin, Тіна Кароль і Юля Саніна, фото: Instagram
Melovin, Тіна Кароль і Юля Саніна, фото: Instagram

— Що в твоєму житті сталося, що спричинило панічні атаки і врешті-решт призвело до зміни образу?
"Зміна команди, це перше. По-друге, ти не знаєш, що робити з проектом. Тому що, кожному треба дати зарплату. Продюсер проекту всього не Ігор Кондратюк, А Я. не знаю, чого так всі говорять. Ти сам маніпулюєш усіма моментами, щоб тільки твоя команда змогла заробити гроші", - додав він.

Нагадаємо, Melovin зізнався у почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко"

Як повідомляв "Знай.ua", поцілунок Melovin з хлопцем, зухвала Тіна Кароль з пітоном, а також голий Володимир Дантес: чим запам'ятався Atlas Weekend в перші кілька днів

Знай.ua писав, Melovin зловив "ответочку": Потап смачно цмокнув позитиву на Atlas Weekend