Понад 400 тисяч українців отримають надбавку до пенсій: кому і наскільки пощастило

За розпорядженням президента України Володимира Зеленського збільшать пенсії військовослужбовцям та учасникам бойових дій.

Так, Починаючи з 1 липня поточного року 400 тисяч військовослужбовців отримають доплату в 2 тисячі гривень. Це стосується тих військовослужбовців, які вийшли на пенсію раніше 1 березня 2018 року. Тепер мінімальна виплата військовим пенсіонерам складе 3854 гривні.

Як зазначається, через недосконалість закону Про індексацію утворилася велика різниця між пенсіями для військових, які були призначені до і після 2018 року.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Українець запідозрив ПриватБанк в махінаціях з міжнародними перекладами: "Підсунули рвані, з печатками і написами купюри"

Українець поскаржився на те, що ПриватБанк під час великих переказів у доларах видає пошкоджені купюри.
Про це українець написав на сайті Мінфіну.
Так, українець розповів, що напередодні отримував в касі ПриватБанку два перекази в доларах за системою Western Union. При цьому українець поскаржився через те, що перекази були великими і в банку йому видали пошкоджені купюри.

ПриватБанк, фото Знай
ПриватБанк, фото Знай

У липні на українців обрушаться потужні магнітні бурі: в які дні варто бути готовим

У середині липня очікуються сильні магнітні бурі, саме тому метеозалежним варто поберегтися.
Про це повідомив завідувач відділу астрономічної обсерваторії КНУ ім.Шевченка Всеволод Лозицький, передає портал " Новини.LIVE".
Так, стало відомо, що 12-13 липня метеозалежним людям варто поберегти себе, адже в ці дні світ накриє чергова магнітна буря. При цьому Всеволод Лозицький зазначив, що буря, яка пройде 12-13 липня, буде помірною і пов'язаної з корональною дірою в Південній півкулі Сонця.

Магнітні бурі, фото: news.mn
Магнітні бурі, фото: news.mn

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков на залізній конячці побив рекорд: "Перемога над собою"

Вже склалася традиція у спікера українського парламенту Дмитра Разумкова даремно не витрачати вихідні дні і займатися своїм здоров'ям. Так, Разумков ще навесні цього року хвалився, що любить кататися на своєму велосипеді.

Тоді він навіть обіцяв простому українцю екскурсію в будівлю парламенту. Цього разу у голови Верховної Ради навіть є новий рекорд.

Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook

Біллі Айліш показала, як ледь не потрапила під колеса машин: мама божеволіє від страху

Біллі Айліш здивувала шанувальників фото і Відео зі зйомок. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram сторінці.

10 липня на її офіційному ютуб-каналі вийшов кліп. А на своїй Instagram-сторінці знаменитість опублікувала відео, на якому показала процес зйомок. Вони далися вкрай важко, дівчина показала синці на колінах, а також повідомила, що її батьки дуже важко пережили їх.