27-річну Катю спочатку кинув чоловік через іншу жінку, а після повернувся і заразив її ВІЛ.

Свою історію дівчина розповіла проекту "Незручні питання" на Ютуб-каналі "TUT.BY".

За словами Каті, вона була в шлюбі з чоловіком. В один момент він кинув її і пішов до іншої дівчини. У них щось не вийшло у відносинах і він назад повернувся до Каті.

"Він, так би мовити, мене кинув, пішов до іншої дівчини. У них щось не вийшло і відповідно він повернувся до мене. Звідти він це (ВІЛ,-ред.) І приніс", - розповіла дівчина.

Катя по своїй наївності і молодості вирішила прийняти колишнього чоловіка назад. Але відносини у них тривали недовго. І тільки коли дівчина знайшла нове кохання, з'явився колишній, який вирішив розповісти про новий діагноз колишньої пасії, але не їй особисто, а новому хлопцеві.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я почала зустрічатися з новим хлопцем і його (колишнього, - ред.) це якимось чином зачепило, мабуть, у нього ще почуття залишилися, він мені подзвонив. Навіть не мені це сказав, А попросив передати трубку моєму хлопцю і йому сказав: "Ну і якого тобі зі спідозною гуляти, жити, спілкуватися?",- розповіла Катерина про те, як дізналася, що заразилася ВІЛ.

Після почутого пара пішла перевіряти справжність слів колишнього чоловіка. У підсумку у нового хлопця ВІЛ не виявили, а ось у Каті - так.

"А як мені жити далі? А потрібно мені жити далі? Сльози потекли, молодий чоловік мене заспокоював. Він підтримав мене в цій ситуації", - розповіла про свою першу реакцію на ВІЛ-статус Катя.

Але дівчина зуміла прийняти свій діагноз, тому що зрозуміла, що в цьому немає нічого страшного і з цим живуть мільйони людей.

Нагадаємо, раніше 10-річна Аїша пережила клінічну смерть після удару струмом в школі: "моє серце там залишилося"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Моторошна алергія на мило перетворила життя молодої дівчини в пекло: помилася - і в лікарню

Також «Знай.иа " писав, що Дівчина зробила операцію зі зменшення сьомого розміру грудей: "підписували Катя сиськи"