Відома українська журналістка, а також дружина півзахисника збірної України Олександра Зінченка Влада Седан має чималу армію шанувальників у Instagram. Тут за її життям стежать понад 490 тисяч людей, й тому вона активно ділиться з ними новими фото чи цікавими подробицями з життя.

Цього разу Влада Седан підбила підсумки Євро 2020. Дівчина відзначила, що цей футбольний місяць був незабутнім, особливо для її родини. Влада Седан відмітила, що за цей місяць здобувала багато цікавих знайомств та отримала цілу палітру емоцій.

Влада Седан, фото з instagram
Влада Седан, фото з instagram

"Незабутній місяць в житті та кар’єрі. Євро 2020⚽️ по-справжньому став особливим для нашої сім’ї 🤰🏼👩‍❤️‍💋‍👨😉Нові знайомства, безцінний досвід та палітра різноманітних емоцій, які залишаться в пам’яті назавжди. Це була моя мета та мрія. І вона здійснилась🤩 Далі на нас чекають не менш важливі події та плани 🥰😇, але то вже зовсім інша історія. Отож, місяць футбольного свята сьогодні завершується)", - зазначила вона.

Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram
Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram

Також журналістка опублікувала кілька фото з Євро 2020. На першому вона позує з мікрофоном та у віночку. А вже на другому - Влада Седан позує зі своїм чоловіком Олександром Зінченко. При цьому футболіст ніжно тримає свою дружину за вагітний животик.

Нагадаємо, раніше вагітна дружина Зінченка Влада Седан потужно підтримала збірну перед Євро-2021: "яка чарівна, в національних кольорах"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе

Також "Знай" писав, що День батька 20 червня: Віктор Павлік, Арсен Мірзоян, Олександр Зінченко, Сергій Притула та інші щасливі тата 2021 року