Актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати шанувальників різними публікаціями, так сталося і зараз. Дівчина показала невдалий дубль зі зйомок серіалу" татусі", де вона зіграла одну з ролей.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за актрисою стежить вже понад 200 тисяч користувачів, які постійно жадають нового контенту.

Зараз Вікторія Булітко показала шанувальникам невдалий дубль зі зйомок серіалу.

"Коли твій партнер забув ім'я твоєї героїні, але згадав твоє 😂😂😂😂😅😅😅😅😅... P. S. Я, взагалі, є затятим противником лайливих слів. Вважаю, що вони блокують позитивну енергію. Проте...тут вирвалося... вже вибачте🙈" - сказано в повідомленні під постом

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За сценарієм дівчина починає цілуватися з партнером по картині, і після поцілунку він вимовляє своє ім'я. Мабуть, ця сцена так розхвилювала чоловіка, що він переплутав імена, і замість серіального назвав справжнє.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Яка Вікторія Сергіївна, бл*ть" - вирвалося у актриси після цієї сцени. Довелося перезнімати, і шанувальники в коментарях відзначили, що це дуже смішно, і вони жадають ще смішних моментів зі зйомок.

Вікторія Булітко, Скрін, Instagram
Вікторія Булітко, Скрін, Instagram

Нагадаємо, що Вікторія Булітко не так давно почала зніматися в популярному українському серіалі ""татусі", де у неї досить незвичайна роль Ольги Сергіївни. Серіал має чималий успіх на українському телебаченні, тому, вони знімають продовження.

Нагадаємо, раніше Зірка "Дизель шоу" Булітко добровільно потрапила під гіпноз: "Не розумію ,що відбувається"

Як повідомляє портал Знай.ua Зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Також Знай.ua писав, що Зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом