МакЅим, популярна співачка, яка нещодавно потрапила в лікарню з найсильнішим ураженням легенів і підозрою на ковід, зараз знаходиться в критичному стані.

За даними російських засобів масової інформації, в легенях зірки вже почався гнійно-запальний процес.

"Марина знову в критичному стані. Вона зараз знаходиться в медикаментозному сні, підключена до ШВЛ і ЕКМО»,- повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на подругу Макѕим.

"Лікарі зробили Марині свіже КТ і аналіз крові, обстеження показало, що в її легенях найсильніший гнійно-запальний процес. Судячи з усього, почався сепсис. Лікарі роблять все можливе, щоб полегшити її стан», - додає джерело з оточення співачки.

Нагадаємо, що 38-річна співачка потрапила в лікарню в середині червня. Тоді у неї підозрювали коронавірус, проте тести нічого не показали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Разом з тим, КТ показало 75% ураження легеневої тканини.

Спочатку співачку підключили до ШВЛ, але їй ставало тільки гірше. Тоді до неї застосували метод штучного насичення крові киснем при розвитку важкої гострої дихальної недостатності, і їй начебто стало легше.

Нагадаємо, невдалі шлюби, страшна аварія і алкоголізм: яким було життя кумира мільйонів МакЅим до хвороби

Як повідомляв " Знай.ua", співачка МакЅим на межі життя і смерті: ШВЛ в комі не допомагає, легені вражені майже на 100%

Знай.ua писав, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає"