Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її жізнгью стежать більше 1,7 мільйона людей.

Дівчина вже зовсім скоро народить синочка, а поки продовжує викладати різні фото з животиком.

Цього разу Даша вирішила потанцювати і в той же час показати скріншот програми, яка дає зрозуміти скільки днів залишилося до пологів. Так, якщо вірити написаному, то дівчина повинна народити завтра, 13 липня.

Фото: instagram.com/kvittkova
Фото: instagram.com/kvittkova

А поки перейми не почалися Квіткова вирішила трохи повідповідати на питання шанувальників. Один з підписників поцікавився чи була вагітність цілеспрямована або"випадкова радість".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Рішення, що ми хочемо дитини - було виважене і обдумане. Дитина - це в принципі велика відповідальність і серйозний крок, ми точно не з "випадкових". Ми дуже хотіли і готувалися", - відповіла Даша.

Фото: instagram.com/kvittkova
Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, раніше Вагітна Даша Квіткова розповіла про екстремальний інтим з Микитою Добриніним: "Не можна говорити". З'явилися подробиці інтимного життя переможниці шоу "Холостяк"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова поїхала в лікарню пізно вночі через сутички: "під ранок будемо з сином". Дар'я Квіткова помчала в лікарню з Микитою Добриніним через сутички

Також «Знай.иа " писав, що Даша Квіткова отримала букет від незнайомця і розлютила Микиту Добриніна: "Йому можна все"