Колишня дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia любить радувати шанувальників різними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч людей.

Цього разу виконавиця показала, як доглядає за своїм обличчям. Хоча зізнається, що це не щоденні ритуали. Так, після ретельного масажу обличчя співачка наливає в руку водичку "Юзю", яку вона привезла з Трускавця, і гарненько втирає її в шкіру обличчя.

За словами артистки - це гліцеринова вода для молодості і краси шкіри. При цьому Slavia рекомендує всім, хто раптом опиниться в Трускавці, прихопити з собою цю диво-воду.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"А ще у мене є водичка "Юзя", яку я привезла з Трускавця. Я беру її на долоньку і так втираю в обличчя. Це гліцеринова вода для молодості і краси. Будете в Трускавці обов'язково набирайте її", - розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Співачка Slavia з'явилася на людях з красенем після розлучення з Дзідзьо: "потрібен гідний"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дзідзьо після розлучення зі Slavia зізнався в почуттях жінці: "назавжди полюбив"

Також «Знай.иа " писав, що Slavia після розлучення з Дзідзьо сховала біль за темними окулярами: думає про кохання