Дружина президента України Володимира Зеленського продовжує радувати городян всілякими змінами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за цим стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

Тепер вона розповіла про Друге засідання Ради безбар'єрності, на якому були представлені сім ключових проектів, що відповідають за найбільші виклики в громадськості. Їх планують здійснити протягом найближчих двох років.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Це стосується розробки стандартів інфраструктурної безбар'єрності, надання доступу до інтернету по всій території України, зокрема в селах, проведення кампанії "Україна без бар'єрів", поліпшення фізичної доступності до більшої кількості громадських будівель, створення G2VEI - ветеранської підприємницької ініціативи, заради отримання рівних можливостей для власного бізнесу серед ветеранів та учасників бойових дій, запуску програми шкільної освіти абсолютно для всіх і впровадження міжнародної класифікації функціонування, щоб передбачати інший підхід для визначення людини з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook

Крім цих проектів, Олена Зеленська запропонувала і свій, зі створення довідника безбар'єрності, щоб всі українці мали поняття про те, що ж це таке, зі всілякими роз'ясненнями основних принципів.

"Всі ці зміни можуть бути втілені в найближчі два роки. Вони сприятимуть тому, щоб безбар'єрність стала новою суспільною нормою. Дуже сподіваюся, що План заходів з реалізації Нацстратегії зі створення безбар'єрного простору на 2021-2022 роки буде розглянуто і затверджено на найближчому засіданні КМУ", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Олена Зеленська знайшла вірних друзів України в Литві: "Зміцнимо наші зв'язки"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський терміново збирає Раду через канабіс

Знай.ua писав, Володимир Зеленський прибув до Німеччини: з ким зустрінеться і що обговорить