У Полтаві відповідальні комунальники поливають квіти під час дощу.

У понеділок, 12 липня, в Полтаві погодні умови були несприятливі, сильний дощ йшов весь день. На одній з вулиць очевидець помітив комунальників, які активно поливали квіти в клумбах.

Користувачі соцмережі висміяли дану подію і активно обговорили її в коментарях.

"Що начальство їм сказало те і роблять", "Одне іншому не заважає", "Комунальники активно списують гроші на полив", "Коли намагаєшся бути корисним", - написали під публікацією.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що прокурився у вир Чорнобиля, а тепер - на війні: Історія безстрашного військового зворушила Україну. Подробиці життя українського героя.

Нагадаємо, що на Полтавщині віряни УПЦ пройдуть хресною ходою з чудотворною Горбанівською іконою. У Свято-Макаріївському кафедральному соборі відбудеться хресна хода до Богородицького Горбанівського жіночого монастиря.
Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач уявив себе МастерШефом і випадково спалив м'ясо: "Ектор, ти не бачив". В ході шоу Юрій Ткач повинен був приготувати страву, але складність була в тому, що на гумориста наділи окуляри через які він майже нічого не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "Санта-Барбарою" по-українськи: "Супер новина". Артист зазначив, що прем'єра нового сезону стартує вже 16 серпня, а також заінтригував публіку кількома уривками сцен.