Дачникам розповіли про те, як же насправді правильно поливати свій город. Важливий аспект, від якого може залежати ваш майбутній урожай.

Як кажуть експерти, важливість поливів складно переоцінити, але, це не просто насичення грунту вологою, але і розумний підхід.

город, скріншот з відео
город, скріншот з відео

Потрібно враховувати особливості культури поливу, яке забезпечує, як мінімум, економію води.

Людство придумало безліч способів поливу, і вибір того чи іншого залежить від облаштування ділянки, а також види грунту. Виділяють кілька видів: поверхневий полив, полив дощуванням, крапельний полив і внутріпочвенний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, не будь-яка вода має позитивний вплив на рослину. Є ряд рекомендацій, в яких враховується як температура, так і її якість.

Город, скріншот: Youtube
Город, скріншот: Youtube

Холодна і гаряча вода несприятливо позначається на грунті і кореневій системі. У рослин може виникнути температурний шок, який зіпсує ваш урожай.

Така реакція пов'язана з тим, що стрес загальмовує працездатність.

Температура поливальної води повинна бути орієнтована на оптимальну температуру, тобто - 15-25 градусів тепла. Якщо вода занадто холодна, рекомендується розбавити її з водою.

Город, скріншот: YouTube
Город, скріншот: YouTube

Також, дуже важливе питання-Скільки разів на день потрібно поливати грядки. Фахівці стверджують, що все це залежить від погодних умов, а також самопочуття рослин. Розсаду, яку тільки посадили, слід поливати щодня, після чого звести частоту до одного разу в 2-3 доби. У спеку поливати потрібно буде частіше.

Нагадавши, черви будуть тікати з малини як ошпарені: диво-засіб для порятунку ягід. Засіб для порятунку врожаю малини від шкідників

Як повідомляв портал Знай.ua, Як виростити солодкі помідори: це простий засіб є в кожному будинку. Секрет ВИРОЩУВАННЯ солодких помідорів

Також, Знай.ua писав, соковиті помідори на борщ і томатну пасту: хитрощі ВИРОЩУВАННЯ для городників.