В Україні змінено правила купівлі валюти. Тепер купити долари або євро можливо використовуючи карту.

Нові правила зафіксовані в постанові №62 і вступили в дію 30 Червня. Купити іноземну готівку і вкластися в дорогоцінні метали стало простіше, передає портал Фокус.

Фізичним особам дозволили купувати валюту, використовуючи безготівку. Тепер ви можете принести банківську карту до терміналу в касі і купити долари або євро. Крім цього, можна продати безготівкову валюту через картку.

За словами заступника директора роздрібного бізнесу Ощадбанку Марини Ревуцької, даний закон-продовження політики лібералізації.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Виграш як для клієнта, так і для банку полягає в скороченні часу обслуговування", - повідомила вона.

Крім цього, українці можуть таким же способом можна купити дорогоцінні метали, зокрема для цього можна використовувати інтернет-магазин, банківський сайт або Мобільний додаток.

Громадянам України також дозволено інвестувати в облігації та цінні облігації, які знаходяться за кордоном. Зміни передбачають, що для інвестиції в іноземні фінансові інструменти торговець буде діяти як брокер.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк дозволив цілодобовий продаж валюти: що відомо

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українець запідозрив ПриватБанк в махінаціях з міжнародними перекладами: "підсунули рвані, з печатками і написами купюри"

Також "Знай.ua" писав, українець показав, як Нова пошта виманює гроші: "щоб здерти додатково". Клієнт "Нової Пошти" отримав неприємний сюрприз