Чорне море в районі Одеси знову зацвіло. Відпочиваючі повідомляють, що вода стала зелено-оливкового кольору, там багато водоростей. Одна з туристок зняла огляд на відпочинок в Одесі і залишила свої рекомендації.

Курортний сезон в Одесі знову зіпсований через рясне розростання водоростей в Чорному морі. Туристи все частіше пишуть і знімають на камеру стан морської води.

Українка зняла іронічний ролик і дала свої рекомендації.

"Якщо ви вибираєте між Чорногорією і Болгарією, між Туреччиною і Арабськими Еміратами Я рекомендую вам Одесу – незабутні враження", - сказала дівчина на відео.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що якщо ви все таки готові ризикнути і скупатися, краще не пірнати і тим більше не пити морську воду. Також велика кількість водоростей можуть викликати шкірні реакції, отруєння, кишкові розлади.

Раніше ми писали про те, що українці поскаржилися на відпочинок у Генічеську і вже мріють про Туреччину: "Глиняний кисіль замість моря"

Нагадаємо, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть. Земля стрімко змінюється під впливом глобального потепління і незабаром багато місць можуть стати невпізнанні

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна продемонструвала струнку фігуру у відвертому купальнику: "Морська Німфа"

Також портал Знай.uа писав, що грошей немає і відпустки теж: більше половини українців залишаться вдома на все літо