На пляжі в Одесі помер 83-річний чоловік. Тіло загиблого пролежало чотири з половиною години.

Останнім часом українців атакували екстремально високими температурами. У різних регіонах України ртутні стовпчики термометрів показували від + 30 до + 35 градусів.

Пляж в Одесі, скріншот відео
Пляж в Одесі, скріншот відео

Спека дала негативний ефект в Одесі: на пляжі Аркадії зійшов зсув. Більш того, там знайшли тіло загиблого з невідомих причин пенсіонера, як повідомляє телеграм-портал 7 канал Одеса. Його тіло лежало з пів на восьму ранку, а було забрано лише опівдні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний момент не відома причина смерті чоловіка. Це могли бути проблеми зі здоров'ям, необережна поведінка або самогубство. Однак можна припустити, що серце чоловіка могло не витримати неймовірної спеки.

Примітно, що накритий покривало труп не збентежив відпочиваючих. Весь цей час навколо загиблого пенсіонера загоряли і купалися люди.

Раніше ми писали про те, що на українському курорті коня перетворили на зебру заради жорстокої забави: "нехай на своїх горбах катають". Фантазія місцевих бізнесменів вражає українців.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Як повідомляв " Знай.ІА", оскаженіла акула підстрибнула і відкусила чоловікові п'яту: світ здригнувся від трагедії на воді