Для шанувальників відомої російської співачки Марини Абросімової, яку навіть українці пам'ятають під сценічним ім'ям МакЅим, з'явилися важливі новини. Зірка сцени вийшла з коми і почала усвідомлено реагувати на тих, хто був поруч, проте залишається підключеною до апарату ШВЛ.

Про це стало відомо завдяки заяві директорки співачки Маргарити Соколової для журналістів.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

За словами Маргарити, поки про стабільне поліпшення мова ще не йде. Однак тепер можна не перейматися, що у співачки нібито вражено легені на 100% або вона знаходиться в "важкій комі".

"Людина розплющила очі, усвідомлено реагувала. Вона так само на апараті", - повідомила Маргарита.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Маргарита Соколова писала, що здоров'ям співачки займаються найкращі лікарі, а ЗМІ поширюють брехливі чутки про її стан: "Любі друзі! Всі ваші молитви і добрі думки і ваші добрі побажання на адресу Марини-Макѕим, всі були дуже потрібні і важливі. Лікарі прогнозів подальших не дають поки, але те що намітилася позитивна динаміка це радість! Будьте всі здорові, бережіть себе і близьких.".

Раніше повідомляли, співачці МакЅим стало гірше, легені вже відмовляють: "Почався сепсис".

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим відключили від апарату, не може дихати: стан критичний.

Знай.uа писав, оточення МакЅим відкрило подробиці страшної хвороби: "Коли мили, шкіра злазила, як папір".