Фіналістка 11 сезону романтичного шоу " Холостяк "з Михайлом Заливако Юлія" Зайка " продовжує радувати шанувальників новим контентом, і цього разу вона вирішила публікувати знімки з сонячної Албанії, куди вони вирушили на відпочинок.

Новий пост з фотографією з'явилася на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, і, вона там одягла спокусливий купальник червоного кольору. Там за нею стежить вже понад 200 тисяч користувачів, і в такий спосіб вона обганяє саму переможницю проекту Анну Богдан.

У своєму пост Юля "Зайка" зізналася в тому, що вона фанат купальників,. Як вже могли помітити шанувальники в Instagram. У неї їх ціля колекція, яка періодично поповнюється.

Цього разу вона розповіла про український бренд італійської якості, палітра яких зводить трохи з розуму.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

"Є купальники з блискучої тканини, вони красиво переливаються на сонці, думаю собі довести, буду як русалочка з казки😁 роздільні моделі мають знімні чашечки-вставки, що дуже зручно, адже ми дівчата то дістаємо їх то назад повертаємо, у нас - все за настроєм😅" - продовжила розповідь Юлія.

А найзручніше для учасниці "Холостяка", що можна скобінувати не тільки колір, і і підібрати ідеальний розмір. Все зробити можуть навіть спеціально для вас.

На знімку дівчина знаходиться поруч з узбережжям в купальнику червоного кольору, який неймовірно їй до лиця, і підкреслює струнку фігуру.

Нагадаємо, Юля "Зайка" залишилася одна в чужій столиці: компанія "друзів" кудись зникла

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" в коротких шортах показала, яку красу втратив "Холостяк" Заливако

Знай.ua писав, Юлія "Зайка" зізналася в коханні, і це не чоловік