Відома українська співачка і донька Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів. За її життям в Instagram стежить понад 90 тисяч людей, тому зірка досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу дружина Заслуженого артиста України Арсена Мірзояна поділилася кадрами з залаштунків масштабного шоу "Співають всі", це українська адаптація всесвітньо відомого формату All Together Now компанії Banijay Rights. У цьому шоу Матвієнко стане одною зі 100 суддів.

Тоня Матвієнко та Віктор Бронюк, скріншот stories
Тоня Матвієнко та Віктор Бронюк, скріншот stories

У перерві між зйомками у своєму Instagram у розділі stories Тоня Матвієнко поділилася світлиною з лідером гурту ТІК Віктором Бронюком. Варто зазначити, що він також став один із 100 суддів на шоу.
На опублікованій світлині Тоня Матвієнко та Віктор Бронюк позують обіймаючись та мило посміхаючись на камеру. Матвієнко позує у чорній футболці з принтом та з яскравим макіяжем. Віктор Бронюк одягнув сіру футболку та доповнив образ білою кепкою.
Варто нагадати, що у 2014 році Віктор Бронюк разом з Іриною Білик випустив пісню під назвою "Не цілуй, коли не любиш". Хоча пісня вийшла вже досить давно не дивно, що вона досі залишається актуальною, адже артисти співають про найсвітліше почуття - кохання.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян "прилаштувався" між ніг дівчини на Atlas Weekend:"запалили". Відомий український співак виступив на фестивалі Atlas Weekend

Як повідомляє портал "Знай" Тоню Матвієнко та Арсена Мірзояна спіймали в кумедній позі: заснули "штабелями" в авто. Тоня Матвієнко опинилася з Арсеном Мірзояном в одній машині

Також "Знай" писав, що Ніну Матвієнко помітили в компанії відомого красеня: Тоня видала "залицяльника" тещі Мірзояна. Тоня Матвієнко показала справжніх "ветеранів" української естради