У 2008 році за рішенням суду Лос-Анджелеса був призначений опікун відомої американської поп-співачки Брітні Спірс її батько – Джеймі Спірс. 14 липня 2021 року відбудеться друге слухання суду про позбавлення від опіки.

24 червня 2021 року співачка виступила в залі суду з відвертою заявою, в якій назвала опіку свого батька Джеймі Спірса "абьюзивною" і попросила, щоб єдиним опікуном залишилася фінансова компанія "Bessemer Trust", яка з 2020 року розпоряджається її мультимільйонним статком разом з батьком.

Брітні Спірс з батьком, фото з Instagram

Під час 24-хвилинного виступу в суді Спірс розповіла про свій депресивний стан і неможливість приймати власні рішення, в тому числі про виснажливу роботу під час гастролей, примусовий прийом ліків, заборону народжувати дітей і виходити заміж.

Суд Лос-Анджелеса відхилив прохання Брітні Спірс позбавити її від батьківської опіки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто зазначити, що адвокат співачки Семюель Інгем раніше заявляв про те, що Брітні Спірс боїться свого батька, який з 2008 року "контролює її життя", і співачка не хоче, щоб він був її опікуном.

В даний час, зі слів Брітні, батько видає їй 2 тисячі доларів на місяць, і цього катастрофічно не вистачає співачці. Вона рішуче налаштована забрати свої мільярди і відсудити їх у батька на другому слуханні суду, яке відбудеться 14 липня в Лос-Анджелесі.

Користувачі соцмереж підозрюють, що 23-річний бойфренд Брітні, активно підбиває її, тому йому хочеться набагато більшого ніж $ 2 тисячі на місяць.

Брітні Спірс в залі суду, фото з Instagram

Нагадаємо, що Брітні Спірс розкрила правду про десятки років ув'язнення у власному будинку: "Плачу кожен день"

Як повідомляв Знай.uа, Брітні Спірс отримала підтримку від подруги з минулого: вже допомогла один раз 10 років тому

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс більше ніколи не стане мамою? У співачки серйозні неприємності