Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, наіболее відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Цього разу 31-річна артистка розмістила Insta Stories, на якому її чоловік Влад Топалов ділиться з шанувальниками фактом, який найбільше його дратує в дружині.

"Вона ніколи не підходить до телефону, з нею неможливо зв'язатися. Це дратує так, що просто хочеться...",- обурено розповідає артист.

Влад Топалов, скріншот з Insta Stories

Влад Топалов, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що подружня пара в шлюбі з 2018 року. І в цьому ж році у них народився син Михайло, якого вони часто звуть Майкл.

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко видала секрет щастя з Владом Топаловим: роблять це в готелі. Артистка розповіла про сімейні традиції

Нагадаємо, що Влад Топалов взявся за залізні м'язи Преса, поки Тодоренко на роботі: "На вулиці-космос...". Співак показав, що потрібно робити під палючим сонцем

Як повідомляв Знай.иа, Регіна Тодоренко видала, як її доля змінилася 9 років тому: "Ризикнула всім, що було"

Також портал Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко зворушила зізнанням Владу Топалову: "Я просто балдію". Регіна Тодоренко заговорила про зворушливі речі, які вона любить робити разом з Владом Топаловим.