Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і займається вихованням трьох дітей.

Цього разу 34-річна зірка розмістила у своїх Insta Stories відео зі зйомок нового вокального шоу "Співають всі", який вийде вже цієї осені. У кадрі співачка позує в образі чарівниці "Малефісенти" з рогами і в сексуальному латексному костюмі.

скріншот з Insta Stories

На наступному фото, в цьому ж костюмі, вона годує грудьми свого сина Луку, якого народила 25 березня 2021 року.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Варто зазначити, що телеканал "Україна" оголосив імена перших десяти експертів в шоу "Співають всі" – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон.

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько показала, якою була в 16 років: могла співати в "ВІА Грі" замість Віри Брежнєвої. Анастасія Приходько вирішила трохи поностальгувати, виставивши архівне відео

Нагадаємо, Анастасія Приходько зі сльозами згадала про втрату найріднішої людини: "Все завалилося"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Приходько зізналася в "грішку" перед сном, Оля Фреймут сказиться: "Ніколи так не робіть"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько зізналася у важких буднях мами-зірки: "Вже схожа на памперс"