Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 36-річна артистка розмістила фото з відпочинку. Слава позує зі своєю подругою, і обидві насолоджуються шикарною їжею на столі.

"При всій моїй любові до пікніків — кухонні заморочки і довгі приготування відбивають все бажання. Але! Я придумала відмінну схему: купила гриль прямо на терасу, а на гриль — мариновану курочку. Пікнік-Ап! І готовий! Чому ніхто не говорив, що можна не бути по лікоть в соусі, а відразу купити смачну, свіжомариновану курочку з прекрасним складом і з великим асортиментом, м? Коротше, ми вирішили не відкладати на вихідні те, що можна з'їсти прямо сьогодні, беріть приклад! 🤣 ",- написала Слава в публікації.

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала українцям непристойний жест: "Колода більш пластична". На ролику Слава і Ілона весело танцюють під нову пісню артистки.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "Дуже зухвало". Виконавиця продемонструвала не тільки вид з вікна на сосни і море, а й струнке тіло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська запалила з молодими красенями: "Що по пазлах?" Співачка показала свій улюблений епізод з кліпу.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська зважилася на яскраві експерименти із зовнішністю: "Колір волосся – вогонь". Артистка опублікувала фотографію в привабливому і сексуальному вбранні з бекстейджу чергових зйомок.