Колишній капітан столичного футбольного клубу "Динамо", а також зірка "Різеспора" Микола Морозюк в інтерв'ю відверто розповів, що думає про те, як і чому його 5-річний син Ілля займається на тренуваннях в академії "Шахтаря". Дивно те, що Микола дізнався про це з соцмережі Instagram.

Про це стало відомо завдяки заяві Миколи Морозюка для хлопців з шоу "SportArena", новий випуск якого вже доступний в мережі YouTube.

Микола Морозюк, скріншот: YouTube
Микола Морозюк, скріншот: YouTube

"Це сталося в той період, коли ми практично не спілкувалися з моєю колишньою дружиною Іриною. Дізнався про це з коментарів в Instagram. "Колишній футболіст Динамо віддав сина в академію Шахтаря". Відкриваю - моя фотографія. Іра навіть не знала, що відвела туди сина. Просто біля будинку відкрилася академія. Дитині подобається. Він навіть не розуміє, що це академія Шахтаря, йому 5 з половиною років", – пояснив ситуацію Морозюк в інтерв'ю.

Також Морозюк висловився про технічні можливості хавбека киян і збірної України Сергія Сидорчука, який є його другом і колишнім колегою в "Динамо".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Хто може сказати, що Сидорчук дерев'яний? Якщо Сидорчук дерев'яний... Я Йому говорив: "Сидор, просто почни грати простіше". Якби він грав простіше і солідніше на своїй позиції... Я ж знаю, як він з м'ячем працює. Той, хто думає, що він дерев'яний, нехай подивиться на його розвороти на місці, від себе, під себе. Йому заважало те, що він робив багато зайвого – він одночасно хотів і забити, і відібрати м'яч, і віддати, і відкритися. А коли ти хочеш більше, тоді і більше помилок. Єдине, що він не може по-іншому - це його відбори. Він коли йде, то йде без варіантів", - заявив Микола Морозюк.

Раніше повідомляли, колишня зірки "Динамо" Морозюка блиснула пружними диньками: "Пардон, сісю видно".

Як повідомляв Знай.uа, колишня зірки "Динамо" Морозюка врятувалася від самотності на люксовій яхті: "Крупним планом...".

Знай.uа писав, наречена зірки "Шахтаря" Даша Савіна зізналася, скільки платять за роль в кіно для дорослих: "Будь люб'язна, побатрачь...".