Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, де у неї більше 300 тисяч передплатників. Цього разу українська знаменитість розмістила іронічне відео, на якому апетитно їсть молоду картоплю і з явним сарказмом звертається до своєї аудиторії.

"Знаєте, як в анекдоті: Мадам, ви така струнка, як бездомна собака. Так, месьє вміють робити компліменти..Так от, месьє і мадами, я до чого..Я їм, все нормально, не переживайте, ця вся "дрищета" вечеряє, обожнює молоду картоху. Без м'яса, без сала. Вибачте, будь-які продукти тваринного походження не їм. А ось це все рослинне - за милу душу!"- звернулася до підписників телеведуча.

Шанувальники знаменитості всіляко її підтримують і захоплюються стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі...". Телеведуча радить спочатку зателефонувати в супермаркет і дізнатися, чи є взагалі у Вас "бонуси"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала дикі розваги в ліжку- "Пішла в припадок"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь заговорила про подарунки від іноземців: "Шліть їх в…"