Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією кадрами з відпочинку в Instagram.

Як відомо, зараз Ксенія і її обранець Олександр Еллерт відпочивають на морі, є припущення, що в окупованому Криму. У відпустку вони взяли з собою сина актриси – 8-річного Платона.

Знаменитість розмістила в Insta Stories знімок, на якому позує зі своєю подругою Віолеттою на пляжі. Обидві дівчини щасливо посміхаються і насолоджуються відпочинком.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина зробила зізнання про стосунки з Олександром Еллертом: "Щоб не вбити один одного". 32-річна актриса розмістила чуттєве і зворушливе відео зі своїм обранцем Олександром Еллертом, а також, розповіла про головні принципи в її відносинах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Ксенія Мішина натякнула Еллерту на закінчення відносин: "Звільняти простір дуже корисно". Актриса дала пораду українкам і здивувала Олександра Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина пустила українців в їх з Еллертом ліжко і показала, хто контролює процес. Цього разу актриса в своєму Instagram показала, як вона прокидається з коханим Олександром Еллертом.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина схопилася з Наталкою Денисенко за попи і зізналася в лікуванні: "Було добре". За словами Ксенії Мішиної, вони опинилися в прекрасному місці, і це відчуття неможливість сплутати з чим-небудь.