Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула любить радувати своїх шанувальників подробицями свого особистого і творчого життя. Цього разу чоловік показав, як підкорив висоту 40-поверхового будинку.

Андрій опублікував шокуюче відео, на якому він виконує віджимання на залізній поверхні даху 40-поверхового будинку.

"50 разів за раз перейшли на нову висоту💪… Висоту 40-ка поверхового будинку!"- заявив артист під постом.

Користувачі соцмережі активно його підтримують і захоплюються спобностями знаменитості.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що зараз артист переживає не найкращі часи. Він на стадії розлучення зі своєю дружиною Юлією Леус, яка народила йому доньку Аделіну.

Раніше ми писали про те, що кинутий Андрій Джеджула поскаржився на знущання з боку дружини: "Я знайду тата Аделічке". Відомий телеведучий Андрій Джеджула публічно відповів на звинувачення і пресинг дружини Юлії.

Нагадаємо, що кинутий Андрій Джеджула вирішив йти до суду заради дочки: "Шалено боляче". Джеджула поскаржився, що Юлія не дає йому бачитися з дитиною і вимагає встановити порядок зустрічей з дочкою через суд.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Андрія Джеджули показала страшні синці після розставання: "Це лише квіточки". Дружина шоумена Андрія Джеджули, Юля Леус показала обличчя в синцях.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "Він любить війну з жінками"