Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 30-річна виконавиця поділилася фото, на якому вона позує в купальнику на дитячому майданчику.

До публікації вона написала іронічний пост про те, як можна відпочити в місті, не виїжджаючи на море.

"Коли відпустка коштує як новий айфон — я чую галас.Як відпочити в місті, але як на морі😂: Транспорт — під час домашньного відпочинку по місту пересуваємося виключно на рикші… імпровізованій рикші… По місту їздить мільйон кур'єрів, тому пропажу одного ніхто не помітить. Житло — на відпочинку житлом виступає готель. Щоб створити атмосферу готелю у себе вдома не вистачає тільки наявності покоївки. Виходимо з ситуації: Вішаємо на двері табличку "Need Cleaning" і дзвонимо у двері сусідки з проханням навести порядок у вашій квартирі. Море та пісок — важливі елементи для того, щоб відчути відпочинок. Але у нас економпропозиція, беремо тільки пісок. Шукаємо найближчий дитячий майданчик", - прокоментувала співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі соцмережі активно обговорили жартівливий пост артистки.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Alyona Alyona в своє 30-річчя видала плани на наступний рік: "Схуднути на 29 кіло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розповіла, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася.